همه چربیها مضر نیستند;
چربی و کاهش وزن بلکه یکی از مواد مورد نیاز و ضروری بدن ما میباشند. چربی یک ماده مغذی و ضروری برای بدن است كه انرژی ما را تأمین می کند و به روده کمک كرده تا ویتامین های خاصی را از غذاها جذب کند. اما چه نوع چربی هایی باید بخوریم؟ آیا موارد دیگری وجود دارد که برای کاهش وزن باید از آنها اجتناب کرد؟
توصیه ها در مورد چربی رژیم غذایی طی دو دهه گذشته تغییر کرده است. از دهه 1970 تا دهه 1990 ، محققان تغذیه بر داشتن رژیم غذايي کم چربی تأکید داشتند. دکتر آلیس لیختن اشتاین، که رژیم غذایی و سلامت قلب را در دانشگاه تافتز مطالعه می کند، توضیح می دهد که این توصيه ها بیشتر به دلیل نگرانی در مورد چربی های اشباع شده بود. چربی اشباع شده در جریان خون سطح کلسترول LDL ، کلسترول بد را افزایش می دهد كه به نوبه خود باعث افزايش خطر بیماری قلبی مي شود.
دکتر فرانک ساکس، متخصص تغذیه در دانشگاه هاروارد می گوید: “هنوز این تصور غلط وجود دارد که خوردن چربی، هر نوع چربی، بد است و که منجر به حملات قلبی یا افزایش وزن می شود. این درست نیست مردم واقعاً باید به خوردن چربی های سالم تشویق شوند. ” تحقیقات نشان داده است که چربی های اشباع نشده برای انسان مفید هستند. این چربی ها بیشتر از منابع گیاهی تهیه می شوند. روغن های پخت و پز که در دمای اتاق مایع هستند، مانند بادام زمینی، گلرنگ، سویا و روغن زیتون، بیشتر حاوی چربی اشباع نشده هستند. آجیل، دانه ها، و آووکادو نیز منابع خوبی هستند. ماهی های چرب مانند ماهی آزاد، ساردین و شاه ماهی نيز سرشار از چربی های اشباع نشده هستند. ساکس می گوید: مردم باید چربی های اشباع نشده را بخشی از رژیم غذایی خود کنند. وی اضافه می کند برای کاهش وزن نیازی به اجتناب از چربی های سالم نیست.

آیا چربی هایی وجود دارد که باید از آنها اجتناب کنید؟
پزشكان به مردم توصیه مي کنند که از چربی های به اصطلاح ترانس در رژیم های خود، خودداری کنند. این چربی های تولید شده را می توان در مواردی مانند مارگارین و بسیاری از غذاهای فرآوری شده یافت که خطر بیماری قلبی را افزایش می دهند.
منبع: .sciencedaily
من چربیهای سالم را خواندم و خیلی عالی بود و خیلی برایم عمل کرد داشت
ممنون