ARYANBEAUTY مجله تندرستی كاهش فشار خون يكی ديگر از خواص چای سبز

كاهش فشار خون يكی ديگر از خواص چای سبز

كاهش فشار خون يكی ديگر از خواص چای سبز post thumbnail image

بیش از 4000 سال است که چای مصرف و تولید ميگردد و درحال حاضر روزانه حدودا 2 میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می‌شود. از نظر میزان مصرف مردم در سطح جهانی، چای بعد از آب پر مصرفترين نوشيدنی محسوب ميگردد. سه چای کافئین دار ( سياه، سبز، اولانگ ) همگی از برگ گونه همیشه سبز Camellia sinensis گرفته شده و اختلافات آنها ناشی از تخمیرهای مختلف در طول روند تولید است. تحقيقات جدید از دانشگاه ایروین کالیفرنیا نشان می دهد که ترکیبات موجود در چای سبز و سیاه با فعال سازی پروتئین های کانال یونی در دیواره رگ ها، موجب شل شدن رگهاي خوني مي گردد. نتايج این مطالعات به توضیح يکی دیگر از خواص چای سبز اشاره می‌کند و می‌تواند گام بزرگی در توليد داروهای کاهش دهنده فشار خون باشد.

خواص جدید چای سبز 

یافته‌های جديدی توسط آزمایشگاه جفری ابوت، استاد گروه فیزیولوژی و بیوفیزیک دانشکده پزشکی UCI کشف شد. کیتلین ردفورد، دانشجوی تحصیلات تکمیلی در آزمایشگاه ابوت ، اولین نویسنده تحقیق با عنوان “فعال شدن کانال پتاسیم KCNQ5 زمینه ساز اتساع عروق توسط چای” است. نتایج نشان مي دهند دو ترکیب فلاونوئیدی از نوع کاتچین موجود در چای، هرکدام نوع خاصی از پروتئین کانال یونی به نام KCNQ5 را فعال می کنند. اين به یون های پتاسیم اجازه می دهد تا برای انتشارسلولها پخش شوند. پس تحریک پذیری سلول كاهش مي يابد. از آنجا که KCNQ5 در عضله صاف رگهای خونی قرار دارد، فعال شدن آن توسط کاتچین های چای باعث آرامش رگ های خونی نیز می شود.

حدود یک سوم جمعیت بزرگسالان جهان دارای فشار خون بالا هستند و این شرایط در ردیف یک عامل خطر قابل تغییر برای بیماری های قلبی عروقی جهانی و مرگ و میر زودرس در نظر گرفته می شود. بنابراين رویکردهای جدید برای درمان فشار خون پتانسیل زیادی برای بهبود سلامت عمومی جهانی دارند. تحقيقات اخير نشان مي داد که مصرف چای سبز یا سیاه می تواند فشار خون را به میزان کمی اما ثابت کاهش دهد. قبلاً نيز مشخص شده بود که کاتچین ها به این خاصیت کمک بسياري می کنند. اما شناسایی KCNQ5 به عنوان یک هدف جدید برای خواص پرفشاری خون ممكن است بهينه سازي و توليد داروهاي مربوطه را تسهيل بخشد.

مصرف چای سبز باعث كاهش فشار خون

بهترين روش مصرف چای سبز

در کشورهایی چون انگلستان و ایالات متحده، چای سیاه معمولاً قبل از مصرف در شیر مخلوط میشود. محققان دریافتند درحاليكه چای سیاه مستقیماً روی سلولهای حاوی کانال KCNQ5 اعمال میشود، افزودن شیر از اثرات مفید فعال كننده KCNQ5 چای ميكاهد. بااین حال ابوت ميگويد: “ما اطمینان داریم که محیط معده انسان کاتچین ها را از پروتئین ها و مولکول های دیگر موجود در شیر جدا ميكند. در غیر این صورت اثراگذاری مفید کاتچین ها کمتر می‌شود. ” این تیم همچنین با استفاده از طیف سنجی جرمی دریافت كه گرم كردن چای سبز تا 35 درجه سانتیگراد باعث تركیب شیمیایی آن می شود. به گونه ای كه در فعال سازی KCNQ5 موثرتر است.

براساس گفته‌های ابوت: “مصرف چای سياه و سبز به صورت یخ یا گرم تفاوت چنداني ندارد. دمای مورد نظر پس از مصرف چای حاصل می‌شود، زیرا دمای بدن انسان حدود 37 درجه سانتیگراد است. بنابراین، به سادگی با مصرف چای، خواص مفید و ضد فشار خون آن را فعال می‌کنیم..”

Very well 

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

طبیعت و محصولات چوبی طبیعی

تاثیر استفاده از محصولات چوبی در زندگی روزمرهتاثیر استفاده از محصولات چوبی در زندگی روزمره

در بطن زندگی شهرنشینی، نزدیک شدن به منابع طبیعی و به خصوص جنگل‌ها، آن هم به صورت روزانه، برای ما کار دشواری خواهد بود. بنابراین چه باید کرد؟ برخی معتقدند